Tanulás, tanítás, tudás

Mit csinálunk egész életünkben? Tanulunk! Az nem csak üres mondás, hogy a jó pap is holtig tanul – ez egy nagyon fontos igazság!  Amellett, hogy tanulunk, egész életünkben tanítunk is: szűkebb vagy szélesebb környezetünknek átadjuk az ismereteinket, tapasztalatunkat és tudásunkat.

A tanulással, a tanítással és a tudás megosztásával kapcsolatos gondolataimat és tapasztalatomat szeretném megosztani Veled, kedves olvasó. Ezeket részben a több évtizedes nagyvállalati vezetői tevékenységem alatt, részben a főiskolai és egyetemi oktatóként gyűjtöttem össze. Nem csak a hagyományos tanítás a témám – együttműködésről, fiatal generációkról, online közösségekről is lesz szó.

Egyetemeken és főiskolákon informatikai és matematikai tantárgyak mellett a modern online világ eszközeinek használatát is tanítom a hallgatóimnak, segítek nekik, hogy ki is próbálják ezeket az eszközöket, egy kis tapasztalatot szerezzenek bennük.

Szeretek általános és középiskolásokkal találkozni, velük beszélgetni, nekik mesélni arról a sok változásról, ami az új technológiák, az “okos” mindenfélék miatt folyamatban van és várható.

Listába szedtem az eddigieket, jó böngészést!

Fogadd jó szívvel, amit itt leírok, használd fel, ami számodra hasznos, és oszd meg velem a véleményedet, a kapcsolódó gondolataidat!

Tanulás, tanítás, tudás” bejegyzéshez 5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.