Tanácsadás, oktatás

Sok mindent tanultam eddigi életem során – minden munkám és munkahelyem megtanított valami újra, és segített fejlődnöm valamilyen területen. Ha már ennyi mindent tanultam, tovább is akarom adni!

Ennek egyik formája a főiskolai oktatás. Az iskolákban az informatikai menedzsment, ITIL és a mobilitás (stratégia, szabályzatok, biztonság) területeken oktatok. Itt új struktúrába rendezem a gyakorlatban tanultakat, egybeépítem az elméletet és a gyakorlatot. Új tantárgyként tanítom marketinges hallgatóknak a nekik szükséges IT ismereteket (blogolás, együttműködés, hírlevelek, …).

A cégen belüli együttműködésben óriási kiaknázatlan lehetőségek rejlenek! Nagyvállalati környezetben tapasztaltam vezetőként az új technológia és az új módszerek gyakorlati hasznát és eredményeit, majd további kutatásokat végeztem, és a gondolataimat és tudásomat felhasználva segítem a vezetőket céljaik elérésében.

Az együttműködési módszerek kiterjesztése megújulást, fiatalos lendületet adhat a cégünknek. Több éves gyakorlati tapasztalatomat hasznosan és eredményesen lehet alkalmazni ezen a területen is.

Tanácsadóként a mobilitás, a felhő technológia, az informatikai biztonsági stratégia és a kockázatkezelés területén praktikus, gyakorlatban jól alkalmazható megoldásokkal segítek.

Sokéves informatikai vezetői (CIO) tapasztalatomat szívesen megosztom informatikai és üzleti vezetőkkel is. A csapatok, működési folyamatok, biztonság, üzletfolytonosság, költséghatékonyság, szállítók kezelése mind olyan területek, amelyeken hasznos és pénzt érő tanácsokat tudok adni.

Tanácsadás, oktatás” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Lessons Learned a gyakorlatban.

  Anna Führinger

  Project en Programma Support – KBC IIT

  Tisztelt tagok, Ezuton szeretnem segitseguket kerni az alabbi temaban: A KBC Bank ( Belgium) IIT teruleten dolgozom, project support feleloskent. Ebben az evben szeretnenk az IT teruleten en jol mukodo belso adatbazist felepiteni a projectek tapasztalatai alapjan. Az volna a kerdesem, hogy volna e valaki aki szakmaii tapasztalatat szivesen megosztana velem ebben a temaban? A legfobb problema jelenleg az, hogyan erdemes a leghatekonyabban az osszegyujtott lessons learned informaciot sturcturaltan tarolni, ugy hogy a jovoben indulo projectek az indulas elott konnyen le tudjak kerdezeni az elozo projectek tapasztalatait?

  Segitseguket elore is koszonom , valaszukat tisztelettel megkoszonve varom az anna.fuhringer@kbc.be email cimre.

  Szivesen veszek barmilyen szakirodalmat, linket, referenciat ebben a temaban, ahol tovabbi inormaciot tudok szerezni!

  koszonettel :

  Anna Führinger
  KBC Bank en Verzekeringen
  Belgium

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.