Kalandozások kora?

Rendszeres olvasóim tudják, hogy az együttműködés és azzal kapcsolatban a közösségi eszközök használata, valamint a fiatalokkal való munka foglalkoztat leginkább, főleg ezekről írok, és sok esetben ezeknél lyukadok ki, amikor máshol kezdem. (Akinek kalapácsa van…)

Emellett szoktam írni az informatikai biztonságról, de nem az IT-vezető vagy az IT biztonsági szakember szemszögéből, hanem az „átlagember” számára érthető és hasznos módon. Remélem, sikerül! Nagyon fontosnak tartom, hogy az elmélet művelése és okos implementálása mellett a napi aprópénzre váltás is megtörténjék. Ez utóbbiban igyekszem segíteni.

Úgy döntöttem, hogy a biztonsággal kapcsolatos sok-sok mondanivalómat nem itt a blogomban, hanem egy külön hírlevélben írom le. A biztonság amúgy is olyan téma, amiben sok a napi aktualitás (a közelmúlt felkapott eseménye a hírességek privát fotóinak közzététele volt – ebből is többféle tanulságot lehet levonni).

Így a múlt heti írásom a jelszavakról egy időre az utolsó biztonsági téma itt, a folytatás a hírlevélben lesz. Azt csak „megrendelésre” küldöm, nem akarok senkit se kéretlen levelekkel bosszantani. Itt lehet feliratkozni – ígérem, hogy nem öntök nyakon senkit a sok levéllel, legfeljebb heti egy lesz belőlük. Még egy ígéret: nem adom tovább a neveket és címeket. (Még jó hogy nem!)

Mi várható ezen a héten? Vállalati érték vs. strukturálatlan együttműködés és tudásmegosztás. Nekem tetszik a téma, és még sok mondanivalóm van…

Várlak itt csütörtökön, Kedves Olvasó, és örömmel veszem, ha megrendeled a hírlevelemet is! Holnap jön ki az első száma.

Szolgálati közlemény: a levelező rendszerek nyűgösek szoktak lenni, amikor hírlevelek érkeznek, és első felindulásukban kiselejtezik őket. Ha holnap (szerda) estig nem érkezne meg, akkor valószínűleg beesett a többi szemét (spam) közé. Kérlek, keresd meg ott, és magyarázd el a kézbesítődnek, hogy ezeket meg akarod kapni. Köszönöm!

És még egy közlemény: Holnap, a zártkörű CIO Budapest konferencián beszélek egy más témáról, a tanácsadók hadra fogásáról. Aki jön a konferenciára, ne késsen el, mert az eleje felé leszek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.