Vállalati együttműködési tanácsadó

in English

Abban segítek vezetőknek, hogy valódi, élő kapcsolatban legyenek a cégük minden fontos tagjával. Így a vezető értékes információkhoz jut, új lehetőségei nyílnak a belső együttműködésre, és mindenkinek a tudását ki tudja aknázni a céljai elérése érdekében. Minden tag hasznos ötletei és gondolatai értéket teremthetnek a vezető és a cég számára is. A kapcsolatnak ez az új módja kiegészíti a meglévőket, új értéket teremt és segít károk megelőzésében.

Kutatások és gyakorlati példák is igazolják, hogy a konkrét projekteken és feladatokon túlmutató, nem szervezett együttműködés pénzben kifejezhető eredményeket is hoz, és segíthet súlyos problémák megelőzésében.

KitekintésMit nyer a vezető?
Kitekintés: Dobozok vs. közös célok
Kitekintés: Súlyos károk megelőzése – Problémák gyors felismerése  

Változik az embereknek a munkához való viszonya, egyre fontosabbá válnak az egyéni célok, és a munkahelyhez való viszony is változik. A vezetők hitelessége a korábbiaknál is fontosabb lett, hogy a dolgozók valóban elkötelezettek legyenek, azonosuljanak a cég céljaival. Nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy ebben sokat segít a cégen belüli közösségi együttműködés.

Kitekintés: Elkötelezett és együttműködő

Hogyan lehet ezt a célt a vezető idejének és figyelmének elaprózása és magas költségek nélkül elérni? Magam is vezetőként műveltem ezt a területet egy nagy vállalatban évekig, és nagyon jó tapasztalatom volt vele. Ezt a gyakorlati tapasztalatomat és tudásomat osztom meg az érdeklődőkkel.

Kitekintés: It always seems impossible until it is done
Kitekintés: Hajrá előre!

Az okos és értékes emberek egy része lassan, alaposan meggondolva, megfontoltan kommunikál. Az ő hangjuk sok esetben nem jut el a vezetőkhöz, a tudásuk és a tapasztalatuk nem hasznosul új vagy jobb termékben vagy szolgáltatásban, vagy csak egy későbbi fázisban, amikor már drágább a változtatás. Az általam javasolt módszerek alkalmasak ezeknek az embereknek a bevonására is. Hozzuk össze őket a friss, dinamikus, fiatal kollégákkal – működjenek együtt eredményesen, újítsák meg egymást! Lehetetlen? Dehogy!

Szívesen veszem az ezzel a témával kapcsolatos érdeklődését. Itt is küldhet nekem kérdéseket és megjegyzéseket:

Vállalati együttműködési tanácsadó” bejegyzéshez 11 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.