Kiváló csapat az INFOTÉR-en

Ezzel a kiváló csapattal álltam ki a hallgatóság elé októberben az INFOTÉR konferencián, ahol a VISZ által szervezett kerekasztal-beszélgetésen az informatika és az értékteremtés kapcsolata volt a téma.

Both András

A Lechner Tudásközpontban vezeti az építésügy és térségi tervezési szakterület elektronizációjáért felelős informatikai igazgatóságot. Szeretne a közigazgatásban is meghonosítani olyan piaci működési modelleket, amelyek segítségével a felhasználók (állampolgárok) igényeit kielégítő digitális termékek építhetők. Ennek érdekében a Lechnerben többek között nagy hangsúlyt kap a csapatmunka, a képzés, az önképzés, a tudásmegosztás csakúgy, mint a jó hangulat és a közös munkán kívüli programok.

Bödör László

Az OTP Mobil Kft ügyvezető helyettese és CIO-ja. 2015-től vezeti az OTP Mobil Kft. informatikáját. A cég innovatív online fizetési megoldások kifejlesztésével foglalkozik. Az OTP Mobil e- és m-commerce piacokon nyújtott szolgáltatásportfóliója meghatározó szerepet tölt be a hazai online fizetési megoldások között. Ezek a szolgáltatások Simple és SimplePay márkanevek alatt érhetők el a piacon.

Gál Tamás

Szoftverfejlesztőként végzett, majd informatikus mérnöki diplomát szerzett, 23 éve van a pályán.

17 éves tapasztalattal a háta mögött – amit a hazai pénzügyi szektorban az informatika különböző területein, illetve az elektronikus csatornák területén szerzett – néhány évet kisebb cégek informatikai vezetőjeként töltött el, majd csatlakozott a Szerencsejáték Zrt. csapatához, ahol jelenleg az informatikai igazgatóhelyettesi pozíciót tölti be. Itt izgalmas időszakot élnek, hiszen a teljes informatikai szervezet átalakítását végzik, és átállnak egy új, értékteremtő „gyártósorra”, a megnövekedett üzleti igények gyors és rugalmas kiszolgálására.

Ezek mellett 1999 óta folyamatosan van „párhuzamos szakmai élete”, ahol saját vállalkozásai alapításával, növesztésével, azokban is történő értékteremtéssel, majd esetleges exitekkel foglalkozott, foglalkozik.

Takács Tibor

Takács Tibor, a Vezető Informatikusok Szövetségének elnöke. 20 éve dolgozik IT vezetőként. Nagyvállalati környezetben, ipari, kereskedelmi, logisztikai vállalatoknál szerzett tapasztalatot. Jelenleg a Magyar Fejlesztési Bank CIO-ja.

Tarján Gábor

Több sapkában volt közöttünk:

  • a MagiCom Kft. ügyvezető partnere – informatikai outsourcing szolgáltatások menedzselése multinacionális környezetben
  • a Metropolitan Egyetem  Executive MBA for IT Szak szakvezetője – a jövő informatikai vezetőinek képzése
  • az ISACA Budapest Chapter elnökségi tagja / Certifications Director – informatikai auditorok (CISA), biztonsági vezetők (CISM), kockázatmenedzserek (CRISC) és IT vezetők (CGEIT) nemzetközi minősítési rendszere

Kiváló csapat az INFOTÉR-en” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .