Konferenciák tömege…

Múlt csütörtökön egyszerre három rendezvényen akartam ott lenni: az egyiken előadóként, a másikon felkért hozzászólóként, a harmadikon érdeklődőként. Ezek közül az első sikerült személyesen teljesítenem.

Az NJSZT 9. Digitális Esélyegyenlőség konferenciáján a kedvenc témámról beszélhettem érdeklődő hallgatóságnak. A konferenciáról nem csak a prezentációk, hanem videók is találhatók az NJSZT weblapján.

Hozzászólni a PM Műhely összejövetelén akartam, ahol a tudásmenedzsment volt terítéken. Ennek és a közösségi együttműködésnek a kapcsolatáról szóltam volna. Helyette ez lett a múlt heti témám. A megbeszélés összefoglalása dr. Prónay Gábor tollából a LinkedIn-en és a SlideShare-en is megtalálható.

Ahova hallgatóságként nem tudtam elmenni, az a „HWSW mobile!” konferencia volt. Miért mentem volna? Mondhatnám, hogy a téma nagyon érdekel – és ez így is van. Volt egy fontosabb okom is, Miklós fiam előadását hallgathattam volna meg.

Mi lesz ezen a héten? Nyugisabb hét, és visszatérek az októberi dublini CIO rendezvényhez, ismét azzal kapcsolatban írok majd. Eddig ezeket írtam:

Csütörtökön ismét az online együttműködéssel foglalkozó beszélgetés lesz a téma. Várom minden kedves olvasómat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.